sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Ensimmäinen viikkotehtävä =)


Tällä viikolla on luvassa ensimmäinen viikkotehtävä. Tehtäväsarja, johon on varattu työskentelyaikaa maanantai- tiistai - keskiviikko. Perjantaina alkaa töiden arviointi klo 8.15.

1. Tutustu Nokia jalkineiden tuotteisiin, yrityksen tarinaan ja lehdistötiedotteisiin. Muodosta itsellesi selkeä käsitys siitä mitä Nokia jalkineet tarjoavat ja millainen fiilis tuotteisiin liittyy.

2. Perehdy Trends.fi sivustolta löytyviin tuleviin trendeihin ja valise niistä yksi mielestäsi parhaiten Nokia jalkineiden fiilikseen sopiva. Kirjoita lyhyt perustelu siitä miksi valitsit tietyn trendin.

3. Laadi planssi valitsemastasi tendistä ja suunnittele planssisi siten, että se kuvastaa myös Nokia jalkineita sekä trendiäsi. Upota yksi näyteikkuna planssiisi
4. Laadi kolme vaihtoehtoista näyteikkunasommitelmaa planssisi pohjalta. Näyteikkunan koko on: leveys 5m, korkeus 2,5m ja syvyys 1,5m. Näyteikkunaluonnokset toteutetaan 1:20 mittakaavaan. Käytä Visualistin työkalupakissa esiteltyjä sommittelutyyppejä ja valitse niistä kolme erilaista, mitä käytät näyteikkunasommitelmissasi.

5. Pidä kaikesta tekemisestäsi tuntikirjanpitoa Keikkailu-kirjaan. Kauanko meni tiedonhankintaan, planssin suunnitteluun, planssiin tekoon jne.

Valmistaudu esittelemään planssisi, ideasi näyteikkunoihin sekä luonnokset perjantaina. Kullekin on varattu aikaa 10min esittelyyn ja arviointiin.

- jori ja jola -

1 kommentti:

  1. Eikö tuon näyteikkunan korkeus kannattaisi olla 2,4 tai 2,6 että se olisi helpompi toteuttaa tossa mittakaavassa.

    VastaaPoista