torstai 31. tammikuuta 2013

Paras messuosasto, liput laivalle ja paikka finaaliin =)Hiphurei!!! Tänään autot starttasivat klo. 7.00 Salon seudun ammattiopiston Hyvoninkadun toimipisteen pihalta. Matkassa olivat niin Visualistien tehonaiset kuin ihmeellisen ihana messuosastokin.  Turun Hansaan saavuttiin kahdeksalta ja oitis oli luvassa messuosaston pystytys Varsinais-Suomen ny-aluemessualueelle. 


Messuosaston peura ja kettu toivottivat tervetulleeksi niin tuomariston edustajat kuin kadunmiehetkin. 


Visualisti naiset olivat pukeutuneet mustaan Visusti Ny:n tunnuksin brodeerattuun messupaitaan ja pitihän sitä hieman poseeratakin työn lomassa


Kesken poseerauksen juuri 18-vuotis synttäreitään viettäneen Suvi-Tuulin jalat kaapattiin ilmaan ja sitten se olikin lopun päivää yhtä menoa ja melskettä.


Yhdeksän aikaan jännitys oli katossaan. Eri Ny:den edustajat olivat kokoontuneet Tuomariston luokse ja valmistuivat omien NY-yritystensä esittelyyn. 


Englannin kielisen esittelyn kruunasi pilke Visusti Ny:läisten silmäkulmissa ja heleä nauru. Naiset vetivät itsevarmoin ottein esiintymisen ja sitten jatkettiinkin taas messuilla oloa. 


Ja tietysti Padillä piti hituisen ikuistaa päivän hurmaavimmat ilmeet ja mikäs siinä. Nimittäin naiset kaappasivat Visusti Ny:n messuosastolla parhaan messuosaston palkinnon, liput laivalle ja paikka kevään Ny-messu finaaliin varmistui. HYVÄ TYTÖT !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti