tiistai 5. helmikuuta 2013

Keväällä visualistiksi valmistuva Reeta on työssäoppimassa Sanoma magazinen studioillaMeidän Reeta on työssäoppimassa Helsingin Perämiehenkadulla Sanoma Magasines Finlandin kuvausstudioilla. Syksyn kuvausjärjestelyt taisivat sytyttää kipinän ja palon lehtihommiin ja niimpä Reeta hommasi itsensä kunnon treeneihin studioille, joissa saa alkunsa lukuisat lehdet. 


Perämiehenkadulta löytyy luonnonvalostudioita sisustuskuvien kuvaamiseen ja niissä Reeta on suurimman osan työssäoppimisestaan hyörinytkin. Tapetointi, lattiaelementtien maalaaminen betoluksilla ja kuvausjärjestelyjen apurina toimiminen on täyttänyt päivät ja tuonut ammatillista laajuutta ja varmuutta keväällä valmistuvan visualistin arkeen.


Glooriaa - Keltainen trendiväri kuvauksiin valmistautuminen on käynnissä  ja tapetti lähdössä tuota pikaa kuvausjärjestelyjen taustaseinälle. 


Tänään postilaatikoihin tupsahtaneessa uunituoreessa Gloriankoti lehdessä pääseekin näkemään monta kuvausjärjestelyä ja juttua, joiden takana myös Reeta on häärinyt
Gloriankodin Ikinuori jakkara kuvaukset järjestettiin Paimion Parantolassa. Työssäoppiminen on ollut siis hurjan monipuolista, uusiin ihmisiin, tuotteisiin ja tarinoihin niiden takana on päässyt antaumuksella tutustumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti