sunnuntai 11. elokuuta 2013

Visualistin opinnot ja sosiaalinen media

Visualistien opintoihin kuuluu oleellisena osana monipuolinen sosiaalisen median palveluiden ja välineiden hallinta. Sosiaalisen median monipuolinen osaaminen, sisällön tuottaminen eri kanaviin ja oman osaamisesi läpinäkyväksi tekeminen vastaa työelämän tarpeisiin ja tavoitteenamme on 100% työllistyminen. Joten tästä osaamilla haluamme varmistaa kilpailukykysi työmarkkinoilla. Lisäksi taltioimalla oman opintopolkusi, asiakastyösi ja osaamisesi saat koottua näyttävän koosteen omasta osaamisestasi ja erotut muista työnhakijoista eduksesi. 

FACEBOOK

Visualistit käyttävät ryhmänohjauksen tukena suljettua facebook-ryhmää. Ryhmässä on visualistiopiskelijoiden tukena ryhmänohjaaja Johanna Rintanen, visualisti ope Johanna Lahtinen, ammatillinen ohjaaja Taija Tuominen, toimistosihteeri Arja Viitake, opo sari Mäki-Latikka ja kuraattori Johanna Virtanen.

Ryhmässä tiedotetaan opintoihin liittyvistä asioista, tapahtumista, aikatauluista, työssäoppimisesta. Ryhmässä toimii erikseen valittu opiskelija:

WEB-postivastaavana seuraa jokaisena arkipäivänä koulun web-postia ja kopio sieltä kaikki tiedotteet yhteiseen facebook ryhmäämme

Päivä sihteeri valitaan tunneilla ja sihteerin tehtävänä on kirjata ryhmään kaikki yhdessä sovitut asiat ja tärkeät esiin nousseet asiat. Päivän sihteerin hommat vaihtelevat ja tämä pesti kiertää luokassa

Työssäoppijat kertovat kuulumisia

Visualistien avoimet työpaikat linkitetään tähän ryhmään

Ja täällä saa avoimesti kysäistä kaikkea opintoihin liittyviä asioita =)

BLOGIT

Näyteikkunassa blogi on visualistien oma näyteikkuna. Täällä on kuvia ja juttuja arjestamme.

Jokainen opiskelija perustaa heti ensimmäisen viikon aikana itselleen oman blogin. Blogiin kerätään erilaisia oppimistehtäviä, tehdään oma oppiminen näkyväksi ja samalla treenataan sisällön tuottamista erityyppisten postausten kautta. Vloggaaminen eli videopostaukset värittävät blogisi sisältöä ja opit samalla esiintymään ja haastattelemaan.

PINTEREST

Pinterestiä käytämme viikottain ideoinnin ja inspiraation lähteenä sekä maailman avartamisen työkaluna.

Lisäksi tutustumme muihinkin sosiaalisen median palveluihin opintojen aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti