torstai 26. syyskuuta 2013

Kuvausjärjestelyjä ja uusia asiakkaita


Visualisti ykkösillä kävi tänään suorastaan tuuri. Olimme juuri kotipesällämme katsahtamassa uusia kuvausjärjestelytehtäviä kun paikalle pelmahti yläkerrasta sisustussuunnittelijoiden opettaja Pipa. Pipa on erityisen intohimoinen kultaisen leikkauksen fanittaja ja saimme oitis kuulla 5minuutin pikatarinan kultaisen leikkauksen kauneudesta. Siitä kuinka tuo harmonian ja kauneuden suhde esiintyy meissä ihmisissä, arkkitehtuurissa, luonnossa, kasveissa ja kuinka se miellyttää silmäämme.

Uutena aiheenamme on näet kuvausjärjestelyt. Visualistit ovat taas jaettu uusiin pientiimeihin ja kukin tiimi osallistuu Arabian kattauskuvien kilpailuun, tutustuu suomalaisiin kuvausjärjestelyn urauurtajiin Susanna Ventoon, Riikka Katinkoskeen, Minna Jonesiin, Jenni Juuriseen sekä ruotsalaiseen Lotta Agatoniin sekä Agent Bauerin stylisteihin. Tänään oli vuorossa koekuvauksia, sommittelua, kultaista leikkausta ja inspiroitumista.


Nora, Neea ja Reetta ovat varsinainen tehotiimi =) Maalipurkki toisensa jäleen aukeni ja uudet harmaan sävyt syntyivät, kuvausalustat valmistuivat ja huomenna jurähtää suoranainen kuvausralli käyntiin =)


Verna, Sini ja Milla puolestaa tekivät kuvausstudiossa koekuvauksia. He ovat lähdössä maanantaina autiotalolle kuvaamaan =) Jihuuu tämä on superkivaa =) Ja kohta kuvioihin astuu uusi asiakastyö.

Pinterestit ovat myös täyttyneet toinen toistaan houkuttelevimmista inspiraatiokuvista. Tästä pääset kurkistamaan Idan Pinterestiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti