perjantai 6. syyskuuta 2013

Syksyistä intoa, innostusta ja tietysti Y-päivä =)


Visualisti kakkosten syksy on ollut vauhtia ja huipputilanteita =) Käytännössä koko syksy on hurahtanut Y-päivän järjestelyihin. Puhelimet melkein ylikuumenivat hyviä tyyppejä haaliessa tapahtumaan, läppärit lauloivat graafista materiaaliaa aina t-paitaprinteistä flyereihin. Kunto koheni muotinäytöksen koreografiaa hioessa ja tunnelma on ollut katossa. Tänään käytiin yllä olevan tehotiimin kanssa tiimin palautekeskustelut ja paljon oli matkan varrella opittu, saatu itsevarmuutta, rohkeutta ja ennen kaikkea ONNISTUTTU =) Jee - hyvä meidän mimmit =)


Ohjelma pursusi toinen toistaan kiehtovimpia pajoja, yrittäjätarinoita ja bloggareita.Heti päivän kärkeen kuultiin Patrick Staran mukaansatempaava Yrittämisen & elämisen 7 taitoa-avauspuhe. Mikä on muuten herättänyt paljon ajatuksia meidän visualistiykkösten blogeissa, jotka löydät tuolta sivubannerista. Heillä oli vuorostaan tehtävänään analysoida koko tapahtuman anti ja tehdä päivästä bloggaukset omiin blogeihinsa. Kaikki postauksen kuvat ovat meidän visujen ottamia =)


Heti avauspuheen jälkeen alkoi auditoriossa supersuosittujen bloggareiden talkshow osio. Auditorio tuppautui pullolleen innokkaita nuoria kuulemaan Janne Naakan, Valtteri Sandbergin, Thelma Romun sekä Säde Puusan tarinoita bloggauksen takaa =)


Janne innostui bloggaamaankin meistä Salolaisista =) Jannen blogin löydät täältä =)


Valtterin Vogue is only paper blogiin voit puolestaan tutustua täältä =)


Thelma on meidän projektipäälikkö Jonnen tuttuja ja viimeisin postaus näyttää olevan Thelman ja Jonnen yhteisfiilistelyä =) 


Sopulipopulaation Säteen energia oli hersyvää ja Sädekin oli tehnyt meistä postauksen =)


Talkshown jälkeen oli tietysti vuorossa kauan odotettujen fanikuvien otto.


Janne ja Valtteri veivät meidän Jolaltakin suorastaan jalat alta ;)


Inno Omnian nuoret olivat saapuneet Saloon pitämään Linkedin-pajaa. Meidän nuoret olivat viime keväänä päivän Inno Omniassa innovoimassa yhdessä espoolaisten nuorien kanssa ja nyt he saivat vuorostaan kutsun meille =)


Samaan aikaan Astrum-keskuksella jännitys tiivistyi. Siellä odotettiin n. 1200 nuorta kuulemaan Duudsonien Jarnon esitystä. Lämppärinä toimi visunaisten toteuttama muotishow. Catwalkilla nähtiin Salolaisten muotiliikkeiden syysmuotia ja mallit olivat kaikki omantalon väkeä.


Liiketalouden opiskelijat juonsivat näytöksen ja mallit olivat aivan liekeissä.


Ja tunnelma tiivistyi...


Härmästä Hollywoodiin ja Duudsonien Jarno oli vihdoin lavalla. Ette arvaakkaan kuinka tätäkin oli odotettu =)


Eikä fanikuvilta tälläkään kertaa säästytty


Eikä nimmareilta =)


Hurja vääntö, uskallus, rohkeus ja puhelimeen tarttuminen tuotti hurjaa tulosta. Meidän visualistinaiset järkkäsivät paikalle myös paikallislehdet ja päivä sai komeasti alueellista näkyvyyttä Salon seudun sanomissa, salonjokilaaksossa ja Perniönseudun lehdessä ja hurjaa valtakunnallista näkyvyyttä ihkujen bloggareiden blogeissa, instassa ja facessa =) Vauh Vauh Vauh - eihän me valmentajat voida kuin olla superylpeitä nuoristamme ja ottaa nöyryysasento näin energisoivan tekemisen äärellä =) Kiitos kaunis siis kaikille päivään osallistuneille sekä jättihalimus visualisti kakkosille =)

(Salonjokilaakso 5.9.2013)

(Perniönseudun Lehti 29.8.2013)

 (Salon seudun sanomat 3.9.2013)

 (Salon seudun sanomat 6.9.2013)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti