perjantai 29. marraskuuta 2013

Asiakaspalvelua olkaa hyvä =)


Visualisti ykkösten ensimmäinen työssäoppimisjakso on jo puolivälissä ja joulunalusvauhti tuntuu luissa ja ytimissä =) Meidän Nora on asiakaspalvelun ytimessä Skanssin Aleksi 13:sta. Päivittäin Nora seuraa omaa asiakaspalvelualttiuttaan aivan kuin muutkin työntekijät. Lisäksi Nora vastaa päivittäin saapuvien tuotteiden purusta, hälyttämisestä ja esillepanoista. Vielä ehdit siis moikkaamaan meidän Noraa Skanssiin ja vaikkapa jututtamaan tulevan visualistin työnkuvasta =)


Heta on vuorostaan Skanssin Polarn o Pyretin lastenvaateliikkeessä. Ketjuvisualisti oli käynyt juuri liikkeessä ja Heta oli saanut tehtäväkseen uusia lastenvaateseinää. Heta purkaa myös päivittäin saapuvia uusia tuotteita, on välillä asiakaspalvelussa ja rakentaa esillepanoja. Esimerkiksi tämä ykköspöytäalue on Hetan käsialaa.


Eve on Hansakorttelin BR-lelussa. Leluasiantuntijuus kasvaa siis roimasti. Päivät ovat asiakaspalvelun ja paketoinnin täyteisiä.


Petra on Kopkolmion Gina Tricossa päässyt laittamaan mm. ikkunateippauksia, rakentamaan seiniä ja laittamaan myymäläesillepanoja kuntoon.


Askarteluliike Presentossa on vuorostaan meidän Verna. Verna on intohimoinen askartelun harrastaja myös vapaa-ajallaan ja on tehnyt mm. upeita kortteja ihan myyntiinkin asti. Vernan löytää monesti kassan takaa tai auttamassa asiakkaita oikeiden askartelutuotteiden valinnassa. Myös tätä näyteikkunaa on Verna ollut tekemässä.


Wiklundin tavaratalossa visualistiharjoittelijana on vuorostaan meidän Mia. Keskiviikkona Mia löytyi keskeltä naisten alusvaateosastoa. Mia tekee työssäoppimisessa yhteistyötä tavaratalon muiden visualistien kanssa ja hänet voi löytää kodinosastolta tai miesten ja naisten pukeutumisesta.


Iida puolestaan on Vero Modan kiertävän visualistin matkassa ja pääsee työssäoppimisen aikana työskentelemään niin Hansakorttelin kuin Skanssin ja Myllynkin Vero Modissa. Kiertävä visualisti vastaa Turun alueen Vero Modien visuaalisesta ilmeestä ja kamppanjoiden näkyvyydestä.

Visualistin työssäoppimispaikat voivat olla moninaisia. Jokainen opiskelija hakee itse omat työssäoppimispaikkansa ja opintojen aikana kertyy yhteensä 40 opintoviikkoa työssäoppimista. Lisää työssäoppimistarinoita pääset lukemaan blogimme blogilistasta =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti