tiistai 12. marraskuuta 2013

Meno, Lantern ja Vakka =)


Viime torstaina visualistiykköset viettivät maan mainion päivän Arabian tehtailla Helsingin Arabianrannassa. Retki oli superantoisa ja saimme kuulla Iittala groupin visualisti Anu Kattilakosken johdolla Iittalan, Arabian ja Rörstrandin kattaustyylien eroista. Saimme kuulla että ensimmäisenä tulee brändi, pitää siis tuntea läpikotaisin mitä ollaan kattamassa. Toisena tulee tarina/tilanne mikä kattauksessa on käynnissä ja sitten vielä huolehditaan, että asiakas saa ideoita astioiden monikäyttöisyydestä. Ylimmäisessä kuvassa olemme ihastelemassa Royal Copenhagen 2013 mallistoa. Ihania sinikuvioisia tanskalaisia astiastoja.

Kuulimme astioiden puhdaslinjaisuudesta, lähestyttävistä kattauksista. Siitä kuinka pitää olla tunne, että joku olisi juuri istunut pöydässä.

Saimme ihastella kaikkia uutuuksia. Suoranaisiksi blogituotteiksi nousseita Lantern lyhtyjä, koivuisia Vakka rasioita, huopaisia Meno kasseja ja Leimu valaisimia. Samalla Anu kertoi meille kuinka bloggaajat ovat tänäpäivänä merkittävä osa markkinointia ja näkyvyyttä. Ja niinhän jokainen meidänkin visuopiskelija pitää omaa blogiaan =)Sitten pääsimme myös tehdaskierrokselle. Tutustuimme tehtaan prosesseihin ja historiaan. Tiesitkö muuten, että Arabia nimi juontaa juurensa entisen merimiehen nimeämiin tontteihin, joista toinen oli nimeltään Kaanainmaa ja toinen Arabia. Tehdas rakentui Kaanainmaan tontille ja viereisen tontin nimestä muodostui Arabian tehtaiden nimi.


Tässä tutkitaan lautasessa olevaa vauriota.Ja täällä kuvataan innolla meitä visualistien valmentajia ;) On meillä sitten ihanaa porukkaa täällä. Tämä alimmainen kuva löytyi meidän yhteisestä facebook-ryhmästä =) Mutta lisää Arabian reissusta löydät juttua sivubannerin linkkilistan blogeista =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti