sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Turku Design Now työssäoppimispaikkana


Meillä on 22 visualistiykköstä tällä hetkellä työssäoppimassa. Heidi aloitti viikko sitten työssäoppimisen Turku Design Now - ryhmällä ja Turun Fortunakorttelin myymälässä. Turku design Now koostuu kahdeksan Turkulaisen yritysten tuotteista. 


Heidin päivät ovat näin joulunalla vauhtia täynnä sillä myymälän visuaalisesta ilmeentä huolehtimisen lisäksi hän käy myyjäisissä ja tapahtumissa, pystyttää myyntipöytiä, laittaa tuotteita esille, palvelee asiakkaita ja huolehtii myös osastojen purkamisesta. Tässä viikonvaihteessa Turku Design Now oli Salon Plazassa ja iloinen Heidi oli heti valppaana kertomassa tämän joulun ehdottomista hittituotteista =)iPadi pussukat olisivat hyviä kuulemma myös meille tuonne koulun puolelle, jossa kymmenisen padia on opiskelijoiden käytössä. Padi pussukoissa on komeat oravaprintit ja niitä löytyy useissa eri väreissä ja mikä parasta niissä on kantonauha ja padin voi vaikka heittää olalleen työn hyörinässä.


Tälläinen magneetti tai liitutaulu kävisi oivasti myös tiimityöskentelyyn. Jokainen tiimi voisi pitää omaa aikatauluaan My week kalenterin avulla. Pitääpä laittaa korvan taakse ;) Tässä käynnissä maksupäätteen treenaaminen, jotta tulevat joulumyynnit sujuisivat käden käänteessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti