tiistai 5. marraskuuta 2013

Visualistit astumassa työssäoppimisen ihmeelliseen maailmaan

Tarjoaako Vero Moda syksyn parhaat bilemekot?

Ensiviikon maanantai on kohta jo ovella. Hieman on perhosia mahassa ja ihanaa kutinaa. visualistiykköset - 22 intoa puhkuvaa nuorta naista on astumassa ensimmäiselle työssäoppimisjaksolleen. Meillähän on yhteensa 40 opintoviikkoa työssäoppimista ja jokaisella on mahdollisuus testata siipiään monenlaisissa työtehtävissä ja löytää se oma juttunsa. On visualistintöitä, kiertäviä visualisteja ja asiakaspalvelua.

Visualisti ykköset löytyvät maanantaista alkaen seuraavien yritysten huomasta: Cina Tricot, Sokos, Stockmann, Lindex, Aleksi 13, Polarn o Pyret, Pentik, Asko, Motonet, Turku Design Now, Wiklund, Vero Moda, Kappahl, Ivana Helsinki, BR lelu, Anttila

Työpäivien ohella pidetään myös blogia ajantasalla ja tällä kertaa pääsemme seuraamaan millaisessa yrityksessä kukin on työssäoppimassa, mitä tuoteperheitä, tuotemerkkejä ja alueita on tarjolla. Perehdymme visualistimaailman sanastoon. Mitä ihmettä ovat fokusalue, fronttialue, ykköspöytä, houkutuspiste jne. Kussakin yrityksessä on oma kielensä ja pääsemme oppimaan hurjasti uutta sanastoa.

Mutta ennen kaikkea luvassa on huikea matka 22 eri yrityksen visuaaliseen maailmaan, esillepanoihin ja asiakaspalvelun saloihin.


Muodin maailma on koukuttavaa. Alati muuttuvat trendit, uudet tuulet pitävät mielen uteliaana ja virkeänä. Mistä mahtaakaan muodostua Cina Tricotin tämän syksyiset rock-chic-eleganssi, casual ease, wild city tai power clamour? Näihin ja moniin muihinkin ihanuuksiin löydät inspiraatiota Gina Tricotin sivuilta. Entäpä miksi Seppälä markkinoi kauneustuotteita juhlamuodin lomassa? Näihin ja moniin muihin asioihin löytyy vastauksia 22 visualistiopiskelijan blogeista seuraavien kuuden viikon aikana. Pysy siis kanavalla =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti