tiistai 17. marraskuuta 2015

Joulua, joulua =)
Juuri kun kattaustoimeksianto on luovutettu asiakkaalle niin uutta on jo tulilla. Huomenna on näet meidän visualisti kolmosilla jouluesillepanon esittely asiakkaalle ja ensi viikolla valittu joulu mennään yhdessä rakentamaan.

Uusiin asiakastöihin lähdettäessä yleensä etsitään ideoita ja inspiraatiota asiakastyöhön. Sisustuslehtien oivana jatkeena toimii usein Pinterest. Meidän jokaisella opiskelijalla on tunnukset Pinterestiin ja opintojen aikana sinne tulee rakennettua useita erilaisia ja eri teemaisia inspiraatiotauluja. Tällä kertaa työnalla oli jouluinspiraation kerääminen.

Ideat ja inspiraatio pitää kiteyttää asiakkaalle havainnollisiksi kuviksi ja myyväksi esitykseksi. Tällä kertaa meillä on kaksi eri tiimiä ja kaksi eri ehdotusta. Kumpikin tiimi on tehnyt luonnoksia ja ideakuvia niin käsin kuin koneellakin. Mutta viimekädessä asiakkaalle tarjottava kokonaisuus kootaan esittelyplanssiksi Illustrator ohjelman avulla. Illustrator on visualistien ammattikäytössä oleva ohjelma, jota treenataan systemaattisesti koko opintojen ajan.

Planssiin kootaan mm. tarjottava värimaailma, havainnekuvat, projektin yksityiskohtainen budjetti, myyntipuhe, työn otsikko ja tietysti tiimiläisten nimet. Planssia työstettäessä pitää huomioida mm. kokonaisuuden selkeä sommittelu, havainnollisuus ja linjaukset. Tässä meidän Nora työstää planssia tulostuskuntoon. Ja huomenna lisää... Sillä tiedämme kumman joulukokonaisuuden asiakas tilasi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti