tiistai 1. joulukuuta 2015

Marimekkoa ja iloisia naisia =)

Ihanat visualistit Sini ja Sanna olivat tänään vastassa DesignHillissä kun menin tekemään Sannan työssäoppimisen ja ammattiosaamisen näytön arviointia =) Sini on valmistunut meiltä visualistiksi viime keväänä ja Sanna on aloittanut visualistiopinnot tänä syksynä.

Sannan ammattiosaamisen näyttöön kuului Marimekon osaston ylläpito ja esillepanojen uudistaminen sekä asiakaspalvelu. Reilut pari viikkoa kestävän näytön aikana Sanna siivosin perusteellisesti osaston, pyyhki pölyt ja huolehti osaston houkuttelevuudesta ja myyvyydestä.

Ylläpitoon ja esillepanoihin kuului erilaiset hyllyesillepanot. Suorat rivit, houkuttelevat väripilkut, kuppien korvat samaan suuntaan, tuotetäydennykset, pölyttömät lasihyllyt jne.


Hyllyesillepanojen lisäksi osastolla oli jouluinen esillepanopöytä, jossa viikkojen aikana vaihtui jouluiset kupit ja oheistuotteet. Tämä kampanjapöytä vaihtui useaan otteeseen näytön aikana ja Sanna oli tenhyt ammattiosaamisen näyttöön koosteen, jossa hän esitteli pöydän eri vaiheet ja ulkoasut.

Osaston ylläpitoon kuului myös pyyhkeiden huolellisesta viikkauksesta huolehtiminen. Sanna jatkaa vielä työssäoppimista DesignHillillä joulukuun 22 päivään asti, joten poikkeahan ihmeessä jututtamaan Sannaa ja Siniä visualistien työnkuvasta ja samalla pääset tutustumaan ihaniin Marimekon joulutuotteisiin. Muistithan, että visualisteilla on ympäri vuoden Nonstop haku käynnissä? Jos sinua siis kiinnostaa visualistin opinnot niin kilauta meidän opo Sarille 044-7704 660 niin saat tietää lisää meidän opinnoista ja mahdollisuuksista =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti