tiistai 12. tammikuuta 2016

American Car Show 2016


Vuosi on lähtenyt ryminällä jälleen käyntiin =) Visualisti kakkoset vierailivat tänään Helsinki-Malmin lentokentällä. Tuulen ja tuiskun läpi ajoimme kahden pakun voimin tapaamaan Finnish Hot Rod Assosiationin FHRA ry:n Martti Luosoa, Leo Laurellia ja Kaisa Lökforsia.

Tuoksuvat vastaleivotut voisilmäpullat olivat odottamassa kylmästä hytiseviä nuoria ja mieltä lämmitti tulevan asiakkaan toimeksiannon esittely. Lähdemme nimittäin suunnittelemaan American Car Show 2016 tapahtumaan Helsingin messukeskukseen harrasteautokerhojen messuosastoja. Projekti on suorastaan kutkuttava ja täynnä jälleen kaikkea uutta ja jännittävää. Pitää perehtyä autokerhojen silmäteriin, niiden historiaan ja samalla loihtia toinen toistaan houkuttelevampia, elämyksellisempiä ja osallistavampia messuosastoja. Vauh! Matkassa on myös jännittävää se, että meillä on etäohjauksessa yksi tiimi Hämeenlinnan ammattiopistosta.Maisemat neukkarista olivat lumisateesta huolimatta komeat ja autojen lisäksi pienkoneet näyttivät kiinnostavilta.


Niimpä pääsimme asiakastapaamisen lopuksi ystävällisen Poutahaukat koneen omistajan kanssa tutustumaan myös pienkonehalliin. Halli oli tupatentäynnä toinen toistaan kiehtovampia pienkoneita.American Car Show:n messuosastoista kuulette juttuja lisää ensiviikolla =) Ensi viikolla saamme myös lisää autokerhoja asiakkaiksi, siten että jokaisella kuudella tiimillä on kaksi messuosastoa suunniteltavana. Olkaahan siis kuulolla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti