torstai 4. helmikuuta 2016

Taitajakisojen semifinaaleista finaaliin =) Onnea Kaisa =)


Tiistaina oli aivan huikeat fiilikset. Aamulla tuliterä Citikka starttasi meidän Taitajakadun toimipisteeltä kun visualistit Nora ja Kaisa lähtivät kohti Jumbon kauppakeskusta ja visuaalisen myyntityön Taitaja semifinaaleja =)

Jumbossa tutustuttiin rauhassa kauppakeskuksen tarjontaan ja juotiin kahvit ja tankattiin ruokaa ennen itse kisaamista.


Ilmottautumisen jälkeen saatiin nimilaput ja päästiin kuulemaan itse kilpailun tehtäväksianto. Ilmassa oli selvästikin vähän jännitystä, mutta selvästikin onnensekaista sellaista =) Nora ja Kaisa ovat molemmat valmistuvia visualisteja ja työkokemusta kummallakin oli kisaan lähtiessään satoja tunteja takanaan =)




Tehtäväksiannon jälkeen oli vuorossa arvonta. Kilpailussa oli tuotteita mm. Aleksi 13:ta, Stockmannilta, Cubukselta, Sokokselta, Pentikiltä, Hemtexiltä, Lindexiltä ja Sinelliltä. Kullekin kisaajalle arvottiin tuotteet, joista sitten lähdettiin rakentamaan kyseisen brändin mukaista, myyvää, kaupallista ja elämyksellistä pöytäesillepanoa. Aikaa kisaajille oli varattu puolitoista tuntia pöydän toteutukseen. Ja ei muuta kuin kisaamaan!



Tuomarit kokoontuivat kisa-alueelle ja pitivät heti kärkeen yhteisen tuumailutuokion.


Ja meidän valmentajien piti pysytellä koko kisan ajan etäämmällä. Pääsimme seuraamaan kisapaikan tapahtumia kerrosta ylempää.


Tuomarit seurasivat tarkkaan kisaajien työskentelyä kisan aikana ja kävivät haastattelemassa kisaajien tuntoja jo kisan alkumetreillä. Nora sai tehtäväkseen rakentaa pöytäesillepanon Pentikille teemanaan kattaus ja sisustus.


Samaan aikaan toisaalla Kaisa työskenteli Sokos Emotionin Icon-kosmetiikan parissa. Kaisa oli menomatkalla toivonut kovasti saavansa Cubuksen farkkupöydän itselleen, mutta joskus arpaonni onkin toisenlainen mitä ennalta odottaa =) Mutta juurikin se, että saa eteensä jotain odottamatonta voi synnyttää jotain aivan uutta omassa mielessä.


Kaisa tarkisti linjauksia, haki runsautta ja korkeutta.


Puolitoista tuntinen kisa oli nopeasti ohi ja pöydät valmiina. Vielä piti odottaa tuomarikierros ja odottaa valmiiden pöytien kuvaus.


Tuomarit saapuivat haastattelemaan Kaisaa ja mekin valmentajat pääsimme kuulemaan arviota. Ensinnäkin tuomarit nostivat esiin Kaisan vuorovaikutustaidot ja itsensä haastamisen. Kaisa oli näet kertonut tuomareille ottavansa itselleen vieraammat kauneustuotteet vastaan uutena haasteena. Kaisa oli toteuttanut pöydän siten, että tuotteiden hypistely oli helppoa kummaltakin puolen pöytää. Tästä, sekä korkeuden hakemisesta ja linjauksista tuli tuomareilta kovasti kehuja.


Noran pastellisävyillä ja graafisella harmaudella höystetty Pentikin kattauspöytä.


Tuomarit haastattelivat myös Noraa ja kysyivät mistä idea kattauspöytään lähti. Nora kertoi lähestyvän ystävänpäivän olleen innoittajana. Tuomareiden hento ääni hukkui väliin kauppakeskuksen hälinään, enkä kuullut kovinkaan hyvin heidän kommenttejaan. Suurimpana huomiona tuomarit kuitenkin nostivat esiin sen, että muutoin huolella toteutetussa pöydässä oli ikään kuin kaksi kattausosiota ja toisena teemana ollut sisustus jäi hieman vähemmälle.  Muuta emme kuitenkaan vielä tässä vaiheessa kisaa kuulleet, sillä kisa jatkui vielä seuraavana päivänä uusilla kisaajilla.


Yhtä kaikki ihanat kisaajat olivat kumpikin voittaneet itsensä ja lähteneet kisaamaan 47 muun kisaajan kanssa =) Aivan mahtavaa naiset! Tänään oli sitten tupsahtanut sähköpostiin huikeat kisaajien tulokset. Tiukassa kisassa Kaisan kosmetiikkapöytä sai 95/100 pistettä ja Noran Pentikin pöytä 85/100 pisteetä. Upeita tuloksia kumpikin =)

Kahdeksan kisaajaa valittiin Seinäjoella pidettäviin finaaleihin ja Kaisa oli näiden kahdeksan onnellisen joukossa =) Aivan MAHTAVAA!!! Onnea Kaisa! Pääsette siis seuraamaan kisataivalta vielä keväälläkin täällä blogissamme.

1 kommentti:

  1. Onnea rohkeille ja taitaville nuorille! Ja Kaisalle lykkyä finaaliin!

    VastaaPoista