keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Visuaalinen myyntityö ja taitajakisat

Visualisti kolmosten Kaisa selvisi tammikuun Taitaja semifinaaleista Suomen kahdeksan parhaan joukossa Seinäjoen Taitaja 2016 finaaleihin. Maanantaina kukonlaulun aikaan 6.30 alkoi matka kohti Seinäjokea. Kaisa on treenannut kevään aikana esillepanoja ja visuaalista myyntityötä niin Skanssin XXL:ssä kuin Turun Stockmannillakin.

Seinäjoelle päästyämme luvassa oli tapahtuman aloitusseremonioita. Yhdessä kokoonnuttiin Seinäjoen torille, josta lähti kulkue kohti avajaistilaisuuksia.

Salosta oli muitakin kisaajia matkassa ja yhdessä ennen kulkuetta kerättiin joukkuehenkeä ja tuuletettiin helteisellä torilla.


Avajaisjuhlallisuuksissa kukin joukkue esiteltiin lavalla ja illan ohjelmaan kuului niin hengenkohotus musiikkia kuin puheitakin.


Maanantaina päästiin myös kaikessa rauhassa tutustumaan kisapaikkaan, tuotteisiin ja toisiin kisaajiin sekä tuomareihin.

Tiistaina kisat alkoivat ja klo. 8.30 meidän Kaisa ja liiketalouden Jaanika ottivat vielä kunnon poset ennen varsinaiseen kisaan ryhtymistä


Ensimmäisenä tehtävänä oli tehdä juhlava, keväinen esillepano pieneen puutarhakalusteryhmään. Kisa alkoi siis leppoisissa tunnelmissa.


Seuraavaksi tehtiin KappAhlin tuotteista pöytäesillepano.

Kaisan viimeistelty pöytä näytti tältä =) Hihojen raidalliset yksityiskohdat oli taiteltu houkuttelevasti esiin ja huivi oli kääräisty rennosti laukun sangan ympärille.

Iloinen tuomarikaarti antoi tsemppaava palautetta ja seurasi tiiviisti kisaajien työskentelyä.

Aina kisa-tehtävien päätyttyä oli vuorossa kisaajien haastattelu ja pieni suullinen palaute tuomaristolta.


Urakan jälkeen oli tietysti syytä napata kuva muistoksi =)

Tässä vielä Kaisa ensimmäisen päivän kisa-töidensä äärellä. Kisat jatkuvat täyttä hönkää vielä torstaihin asti, joten pidetään Kaisalle ja Jaanikalle peukkuja =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti