perjantai 9. maaliskuuta 2018

Portfolio kuntoon heti opintojen alussa!


Oma CV on hyvä päivittää riittävän usein. Visualistit ovat aloittaneet oman CV:n ja portfolion rakentamisen heti opintojen alussa. Kun asiat ovat tuoreessa muistissa on helppo kirjoittaa mitä osaamista asiakastöiden kautta on kertynyt, mitä on oppinut ja kuvat lisäävät oman portfolion houkuttelevuutta ja myyvyyttä.

Neean blogi on nimeltään Tyttö ruudun takana ja Neean blogista pääset kurkistamaan mitä osaamista Neealle on kertynyt tänä vuonna.



Visuluokan ikkunan ääreen on tehty rauhallinen ja valoisa tiiminurkkaus, johon on mukava vetäytyä tekemään välillä vaikka itsekseenkin töitä.

Oona vuorostaan valmistuu tänä keväänä ja töiden haku on nyt kiivaimmillaan. Oonan työnhakublogi on laadittu sekä suomeksi, että englanniksi. Blogi muotoon tehty CV on helppo päivittää aina kun uutta osaamista kertyy. Lisäksi työnhaun yhteydessä oman osaamisen saa jaettua näppärästi linkittämällä.


1 kommentti:

  1. Hienoa, että tästä on otettu urakka heti alussa. Onkin tärkeää saada tuo portfolio heti kuntoon! Meidän tuttava myös on puhunut sen tekemisestä. Kertoi, että aikoo tehdä sen ilmeisesti PDF-muokkausohjelman avulla, samalla cv liitettynä siihen.

    VastaaPoista