tiistai 20. elokuuta 2013

Syksy täynnä tapahtumaa =)Habitare on jo ovella. Meidän visualistit lähtevät 20.9. Habitare messuille. Messuosastojen kiehtovuus, rakenneratkaisut, valaistusideat ja värimaailmat luovat messuilla toinen toistaan kiehtovampia, houkuttelevampia tai latteita ja mitäänsanomattomia kokonaisuuksia =) Visualistien tehtävänä on kulkea messuosastolta toiselle "erikoissilmälasit" päällänsä ja tutkia erilaisia messuratkaisuja ja puntaroida mitkä seikat vaikuttavat mieleenpainuvuuteen, houkuttelevuuteen ja koukuttavuuteen. 

Messut ovat myös oiva areena tutustua erilaisiin yritysilmeisiin, graafiseen aineistoon ja myyntipuheiden tehoavuuteen =) Heti Habitaren jälkeen on Markkinointiviestinnän viikko, jonka tämänvuotinen ilme ilahduttaa ja suorastaan houkuttelee tutkimaan lisää tapahtuman tarjontaa. Täällä puheenaiheina ovat mm. tulevaisuus ja kuluttajakäyttäytyminen. Tänne emme taida yhdessä matkata, mutta varteenotettava vaihtoehto tämä kuitenkin on omaan messukalenteriin =)

Ammattilaisuus on maailman avartumista, uusiin ilmiöihin ja juttuihin tutustumista ja mukaansatempaavaa uteliaisuutta kaikkea ympärilläolevaa kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti