tiistai 3. toukokuuta 2016

Onnea visualisti ykköset Diili-kisan voitosta!

Tänään oli super mahtava päivä. Lähes kuukauden uurastus palkittiin kun kolme visualisti ykkösten tiimiä pääsivät esittelemään Diili-kilpailun tuotoksiaan Salon kaupungintalon valtuustosalissa. Kello yhdeksän kokoonnuimme kaupungintalon edustalla ja jokaisella leijui hiukan perhosia vatsassa. Mutta kilpailutyöt oli hyvin laadittu, eikä muuta kuin odottelemaan kisatuotosten esittelyä.

 Ida, Tuisku ja Rosa esittelemässä kilpailu-limonaadiaan

Salon kaupungin edustaja Päivi Savolainen-Särkkä julisti päivän aloitetuksi ja esitteli meille tuomariston, joka koostui alueen yrittäjistä sekä Yritysalon edustajasta. Kukin tiimi pääsi vuorollaan esittelemään Salonaadi limunaadin fiiliksiä, makuja, tuotantokustannuksia, yhteistyökumppaneita ja markkinointikanavia. Joukkueita oli mukana yhteensä kahdeksan. Kaksi Perniön lukiosta, yksi Salon lukiosta, yksi Halikon lukiosta, kaksi meidän ammattiopiston liiketaloudesta ja kolme meiltä visualisteilta.

Meidän visualistiykköset olivat panostaneet juomien makuihin ja aitouteen sekä tarinaan, mikä houkuttelisi ostamaan juomaa.

Omena-minttu oli Fabin, Camillan ja Idan makuna. Joukkue oli panostanut erityisesti salolaisuuteen ja Salo-fiiliksen nostattamiseen. Tämä kolmikko sitten korjasi potin ja voitti koko kisan =) Onnea siis ihanille naisille =) Tästä pääset kurkistamaan voittajatiimin työtä

Camilla, Henna ja Oona sekä Jere pohjasivat ideansa tuttuun kuningatarmakuun ja kesäfiilikseen. Kaikkien esitykset menivät upeasti läpi ja ei voinut muuta kuin olla ylpeä meidän kolmesta tiimistä.

Kotiuduttuamme kisasta otettiin vielä kunnon fiiliskuvat ja arvatkaas oliko fiilikset katossa?

Tässä vielä voittajatiimi: Ida, Camilla ja Fabi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti