keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Helsingistä potkua opintoihin! Reetta Iittalan visualisti tiimissä


Tänä aamuna hurvasin auton tottuneesti Arabianrantaan. Meidän kakkosten Reetta on työssäoppimassa Iittalan visualistitiimissä ja tänään oli arvioinnin vuoro. Heti parkkipaikan kupeessa on herkkua silmille tarjolla. Arabianrannan infografiikka on pitsakan leikkisää ja hyväntuulista =) Alue on muutoinkin houkutteleva ja täynnä kaikenlaista kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Itseasiassa tällä alueella reetta teki ensimmäisen vuoden työssäoppimisensakin. Ensin Ivana Helsingillä ja sitten Iittalalla. Nyt on siis vuorossa kolmas työssäoppimisjakso ja Reetta valitsi toistamiseen Iittalan.

Keväällä 2014 Reetta pääsi suoraan Tove 100v. kampanjan pyörteisiin. Näyttötyönään Reetta teki ohjeistuksia Tove 100v. kattauksiin ja esillepanoihin. Nyt syksyllä hän pääsi jatkamaan jo keväällä aloittamiaan töitä ja kiertämään visualistien mukana pitkin Suomea rakentamassa Iittalan esillepanoja.

Koko Fiskarsin campusalue on täynnä kaikkea kutkuttavaa. Toinen toistaan houkuttelevampia esillepanoja, kattauksia, kevään 2015 sekä syksyn 2015 uutuuksia =) Visualisti pääsee aina ennakkoon nauttimaan kaikesta ihanasta.


Arviointi sujui varsin mukavissa merkeissä. Reetta oli tehnyt upean ja kattavan esityksen näyttötehtävästään. Saimme yhdessä Reettan työssäoppimisohjaajan Anun kanssa kuulla näyttötyönä olleen jouluohjeistuksen vaihesta, yhteistyökuvioista ja lopputuloksista. Reetta oli huolella tehnyt myös itsearvioinnin ja nosti keskustelussa esiin onnistumisia, tähtihetkiä ja muutamia kehityskohteita. Lopuksi vielä Reetta kävi vielä vähän fiilistelemässä muumikattauksen äärellä. Perjantaina onkin sitten viimeinen työssäoppimispäivä ja sitten alkaakin taas aivan uudet kujeet täällä koulun puolella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti