keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kiinnostaako muoti? Hae opiskelemaan visualistiksi!

Toista vuotta visualistiksi opiskeleva Kaisa on intohimoinen muoti ja trendi friikki. Kaisa on valinnut työssäoppimispolukseen selkeästi pukeutumiseen liittyvän polun. Ensimmäinen työssäoppiminen hurahti Lindexillä ja nyt on vuorossa Cubus. Päivittäiseen työhön kuuluvat kurmien purkamiset, henkaroinnit ja esillepanot. Kuvassa olevalle seinälle Kaisa on valinnut yhteensopivat asukokonaisuudet.    

Kakkosen Nora on puolestaan SM-tason kilpatanssija. Seitsemänä päivänä viikossa on tanssitreenit, kunto on huipussaan ja hymy herkässä =) Ensimmäisenä vuotena Nora oli työssäoppimassa Aleksi 13:ssa, nyt on vuorossa Turun Hansan Stadium. Harrastuksista on hyötyä myös työelämässä, ainakin Noran tapauksessa. Treenaaminen on tuttua niin on helppo esitellä asiakkaillekin sopivia treenivaatteita =) 

Emilia on puolestaan hakemassa ammatillista varmuutta Dressmanista. Dressmanissa Emppu tutustuu mm. eri materiaaleihin, niiden ominaisuuksiin ja hoito-ohjeisiin. Tämä helpottaa huomattavasti asiakaspalvelua kun tietää mitä suositella =) Asiakaspalvelun lisäksi päiviin kuuluu vaihtuvien esillepanojen rakentamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti