maanantai 12. lokakuuta 2015

Emmi työssäoppimassa Hansan Seppälässä

Vaikka tänään suurin osa meidän visualistiopiskelijoista on aloittanut ansaitun syysloman niin jotkut sentään paiskivat töitä. Meidän kolmosten Emmillä opinnot ovat viimeistä silausta vaille valmiit ja Emmi aloitti tänään viimeisen työssäoppimisjaksonsa. Aiemmin Emmi on hakenut vauhtia visualistin opintoihinsa mm. Turun Hansan Lindexiltä ja Tamperen Stockmannilta. Tällä kertaa työssäoppimispaikaksi Emmi valitsi Turun Hansakorttelin Seppälän. Emmi on kiinnostunut muodista ja esillepanojen rakentamisesta ja viimeisen työssäoppimisen pääpaino on nimenomaan visualistin työtehtävissä.

Emmi oli aloittanut työnsä aamu kahdeksalta ja oli päässyt oitis tositoimiin. Heti ensimmäiseksi Emmi oli päässyt rakentamaan sisääntulon houkutusalueena toimivaa stage-aluetta. Alueelle oli laitettu näyttävästi esille syksyn uutuustakkeja sekä casual pukeutumista. Lisäksi stage-alueelle oli ripustettu syksyn uutuuskampanjan graafista materiaalia, joka mainosti Seppälän uutta #sopivismi ideologiaa.


Ensimmäinen työpäivä oli hurahtanut hetkessä ohi ja päivästä oli jäänyt mukava fiilis. Päivän aikana Emmi oli ollut mukana rakentamassa myös kampanjaan liittyvää 3D-ikkunaa, järjestellyt naisten pukeutumisen alueet uudelleen ja sijoittanut vaatteet uusille paikoille yhdessä Seppälän visualistin kanssa. Visualistin työ on siis melkoisen nopeatempoista ja hyvää kuntoa vaativaa, mutta hurjan palkitsevaa. Visualisti näkee heti työnsä tulokset konkreettisina muutoksina myymälätilassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti