perjantai 23. lokakuuta 2015

Trendikkäitä emalituotteita ja myymäläesillepanoja

Tällä viikolla ensimmäisen vuoden visualistit ovat aloittaneet ihka ensimmäisen työssäoppimisensa. Joulun läheisyys merkitsee myymälöissä vilinää ja vilskettä, esillepanot uusiutuvat tuon tuostakin ja kaikenlaista uutta ja ihanaa saapuu. Ykkösten Leena on toiminut vuosia Lontoossa yrittäjänä ja ommellut niin teatterinäytösten puvustuksia kuin tehnyt tilaustöitäkin. Vuosi sitten Leena palasi Suomeen ja päätti hakea opiskelemaan visualistiksi. Energinen syksy on takana ja nyt hymy herkässä ensimmäisessä työssäoppimispaikassa, Muurlan Lasissa.

Ensimmäinen viikko on hujahtanut nopeasti, sillä töitä on ollut runsaasti tarjolla. Pöytäesillepano toisensa jälkeen on uusittu ja myymälän viihtyisyydestä huolehdittu.

Muurlan uutuustuotteet ovat lähinnä kassa-aluetta. Esillepanojen ohjenuorana on linjakkuus ja suorat rivit.

Muumiaiheiset emalimukit ovat olleet viimevuosina erittäin suosittuja ja nyt niiden rinnalle on tullut myös peppiaiheisia tuotteita.

Juuri uusittu ravintola on viihtyisä ja valoisa ja kahvikupposen ääreltä avautuu näkymä houkutteleviin pöytäesillepanoihin.

Leenan työssäoppimiskäynnillä törmäsin myös Nooraan, meidän entiseen ateljee- ja asusteompelun opiskelijaan, joka on ollut jo vuosia töissä Muurlalla. Noora vastaa mm. tuotekuvauksista ja suunnittelee Muurlalle uusia printtejä tuotteisiin.

Trendikäs ja retrohenkinen Lehdet-tuotesarja on Nooran käsialaa.

Leena oli juuri tällä viikolla saanut olla mukana uusimassa myös Lehdet-sarjan tuotepöytää. Piristystä ja syksyistä tunnelmaa esillepanoon oli haettu pehmeillä ja lämimillä huovilla, jotka sopivat sarjan väreihin.


Mukit oli ojennettu suoriin riveihin ja tuotteita oli täydennetty, jotta pöytä näyttäisi runsaalta ja houkuttelevalta.

Leenalla on työssäoppimista vielä aivan jouluun saakka, joten kannattaa ehdottomasti poiketa moikkaamaan Leenaa Muurlaan ja samalla ihastella Muurlan tuotteita =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti