sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Meidän Nora on työssäoppimassa Cosmopolitanissa - Juhuu =)

Visualisti opiskelija Noran blogiin pääset tästä


Visualisti kolmosten työssäoppimisjakso lähestyy loppuaan. Nora on kohta ollut yhdeksän viikkoa Cosmopolitan lehden toimituksessa. Jakso on ollut suoranainen unelmien täyttymys. Päivät ovat koostuneet toinen toistaan mielenkiintoisemmista jutuista. Nora on saanut tutustua kuvapankkien ja verkkokauppojen valikoimiin. Uusimmassa Cosmossa on Noran laatima Trenditreenaaja inspiraatiosivu. Photoshop on ollut ahkerassa käytössä kuvia syvätessä sekä aukeaman taittoa suunniteltaessa.


Lisäksi Nora on päässyt mukaan kuvaustudiolla työstettäviin kuvausjärjestelyihin. Nora oli mukana mm. Kaiken maailman takit kuvauksissa.


Monipuolinen ja työntäyteinen työssäoppimisjakso on antanut Noralle lisää itsevarmuutta ja ammattillista näkemystä. Viikottaiseen ohjelmaan on kuulunut mm. näiden Päivän tyyli juttujen koostaminen MyCosmoon. Nyt Noralla on takanaan reilut 20 päivän tyyli koostetta. Päivän tyyliin Nora etsii ensimmäiseksi viimeisimmistä Catwalk kuvista inspiraatiokuvan, jonka ympärille hän kokoaa tyyliä vastaavan tuotevalikoiman, huomioiden Cosmon kohderyhmän. Nora sai työssäoppimisen arvioinnissa paljon kehuja tyylitajustaan ja työskentelyotteestaan. Voi että me saamme jälleen olla niin kovin, kovin ylpeitä meidän tulevista visualisteista.Noran työpiste sijaitsee avokonttorissa, jossa muut Cosmon työntekijät ovat aivan käden ulottuvissa.


Viimeisimpinä juttuina Nora on ollut videoimassa ja editoimassa Saaran eli Sara Maria Forsbergin haastattelua. Visualistin työssäoppimispolulla jokaisen on mahdollista valita itse työssäoppimispaikkansa ja hakea juurikin niihin unelmien työpaikkoihin oppimaan lisää omasta alasta. Mihin Sinä haluaisit työssäoppimaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti