tiistai 10. marraskuuta 2015

Jouluista inspiraatiota

Sillä välin kun työssäoppimassa olevat visualisti ykköset ja kakkoset häärivät täysillä joulun somistusten ja esillepanojen kimpussa niin visualisti kolmoset lähtevät joulun tutkimusmatkalle asiakastyön parissa. Tänään oltiin kolmosten kanssa Turussa tekemässä erästä toista asiakastyötä, josta emme voi vielä hiiskua. Asiakastyön päätteeksi päätimme käyttää tilaisuuden hyväksi ja menimme Turkuun syömään ja tutkimaan joulun erilaisia tunnelmia. 

Kolmosten viime viikot ovat olleet kiireisiä ja asiakastyö toisensa jälkeen on saatu päätökseen. Huomenna alkaa työt uuden projektin kimpussa ja tarkoituksena on tehdä matka nostalgisen ja tunteikkaan joulun maailmaan. Tehtävänä on loihtia jouluisia tilaelämyksiä asiakkaan tiloihin. Mutta mitä ihmettä on joulu, joka tuntuu joululta? Joulu, joka tuo lapsuuden muistot pintaan ja saa ihmiset viihtymään? 

Visualistien tehtäviin kuuluu asioiden taustoittaminen ja perehtyminen eri aiheisiin. Pinterest, sisustuslehdet, myymälätilat, joulukortit, joulutarinat ja sadut, joulumusiikki ja erilaiset askarteluohjeet voivat toimia innoituksen lähteenä ja pohjana asiakastyön tekemiselle. Tällä kertaa meillä on kaksi eri tiimiä ja kumpikin tekee asiakkaalle oman ehdotuksensa. Ensiviikon keskiviikkona tiimit esittelevät ideansa asiakkaalle ja 24. ja 25.11 he rakentavat asiakkaan valitseman joulun asiakkaan tiloihin.


Asiakas on toivonut mm. luonnonmateriaalien hyödyntämistä ideoissa. Uusimmassa Lantliv-lehdessä on esillä useita maanläheisiä ja luonnonmateriaaleja hyödyntäviä jouluideoita.Stockmannin jouluosaston koristepaljoudessa oli myös nähtävillä metsäinen joulu. Mutta mitäköhän meidän nuoret loihtivat? Siitä kuulemme lisää ensiviikolla. Sillä välin Sinä voit inspiroitua vaikka ihania sisustuslehtiä lukemalla =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti