tiistai 3. marraskuuta 2015

Herkkuhetkiä ja asiakastöitä =)


Visualisti kolmosten arki on työn- ja nauruntäyteistä. Kalenterit ovat täyttyneet huimaa kyytiä ja lukuiset asiakastyöt ja projektit täyttävät arkea. Tänään lähdimme liikenteeseen Salon seudun ammattiopiston johtoryhmän kautta. Digiamisleirin voittanut Yläfemmä-tiimi oli esittelemässä tulevaisuuden amis ideoitaan johtajille ja projektihenkilöille. Vastaanotto oli innostunutta ja esitystä katseltiin totisin ilmein. Mutta lopuksi nuoria pyydettiin esittelemään ideaansa ammattiopiston eri aloille. Tämä Yläfemmä-tiimihän on lähdössä 2.12 esittelemään ideoitaan myös kulttuuri- ja opetusministeri Sanni Grahn-Laasosolle.


Johtoryhmän jälkeen matka jatkui Turkuun. Ensin asiakastapaamiseen esittelemään ideoita ja sopimaan jatkotoimenpiteistä. Eli ensiviikolla on luvassa uusi reissu Turkuun ja sitten pikkuhiljaa voimmekin jo paljastaa mitä kaikkea ihanaa nämä visualisti kolmoset oikein ovat loihtineet.

Asiakastapaamisen jälkeen sitten ajattelimme vielä vähän hemmotella itseämme ja poiketa herkuttelemassa uunituoreessa Fazer Cafessa Hansassa. Matkalla kävimme moikkaamassa Emmiä Hansan Seppälässä =) Emmi hääri iloisena kassalla ja henkaroi vaatteita. Emmi on laajennetulla työssäoppimisella ja valmistuu meiltä visuista joulukuussa =)Herkkujen valinta on totista puuhaa =) ja herkut toinen toistaan viettelevämpiä =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti