tiistai 30. lokakuuta 2012

Hip hurei mikä syksy =)

VALOKEILASSA Yrittäjänpäivä 5.9.2012

Visualistien koko tiimi suunnitteli ja toteutti Salon lukiolla 5.9.2012 järjestetynValokeilassa Yrittäjänpäivä tapahtuman. Projektin johtajuus oli Katri Sorvarilla ja tiimioppimisen menetelmin vastuuta jaettiin, jokainen tarttui puhelimeen, hankki esiintyjiä ja puhujia tilaisuuteen ja lopulta yhdessä rutistettiin komea Valokeilassa päivä. 


Söderholmin Katri hankki tilaisuuden avauspuheenvuoron pitäjän Teijo Talojen Marin.


TalkShow:ssa mukana paikallisia yrittäjiä ja juontajana Sini Näreinen.


Loiskeen Suvi-Tuulen verkostoista töytyi huimapäisyyttä ja stuntosaamista. 

TAITAJA9 kisamesta 10-11.10.2012 avoimiin oviin


Taitaja9 kisamestan ideoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta vastasivat pientiimi Ruusa Kaskia, Ida Haapala ja Katri Sorvari. Ruusa sai treenata tiimijohtamisen taitoja.

SEKAISIN SALOSTA ja MIESPARKKI 7.10.2012



Näreisen Sini hankki tiimilleen yhteistyöprokkiksen Osuuskunta Zemin kanssa. Miesparkkia suunniteltiin ja toteutettiin Sinin johdolla ja tehotiiminä toimi Elina Vainio ja Suvi-Tuuli Loiske



SEKAISIN SALOSTA VISUALISTIEN MESSUOSASTO 7.10.2012



Vaihtokauppana Miesparkin suunnittelusta Visualistit saivat itselleen oman messuosaston Sekaisin salosta messuille. Lotta Kinnunen, Susanna Nikkinen ja Kaisla Von Bruun Riegels suunnittelivat Finnfoamista vesileikatun visualistitekstin sekä kuvausjärjestelytyyppisen messuosaston messujen katseenvangitsijaksi.


VARSINAIS-SUOMEN YRITTÄJÄJUHLA 27.10.2012 Logomossa


Kun Valokeilassa päivä oli purettu suunnattiin Turkuun Logomoon. Tutustuttiin Yrittäjäjuhlan järjestäjiin ja yhteistötahoihin, sekä itse juhlapaikkaan.


Tuuli Anttila otti Yrittäjäjuhlatiimin vetääkseen ja tiimin vahvistuksena toimivat Ida Serafiina Lehto, Katri Söderholm sekä Reeta Vartiainen. Juhlapöytien numerot tiimi ideoi flatpack ideaan pohjautuen ja vesileikkuu tarjouksia tuli pyydeltyä useammalta yritykseltä.


Mittava 800 hengen juhlaidea myytiin havainnekuvilla Varsinais-Suomen yrittäjille. Ja materiaalit laitettiin tilaukseen.


Ja ansaittua kiitosta sateli yrittäjien ja järjestäjien taholta =)

Miten tämä kaikki onnistui kun aikaa oli käytössä 55 päivää? Jokainen haaste oli niin suuri, ettei kukaan olisi niistä yksinään selvinnyt. Tiimityö treeni oli melkoinen, moni sai vuorollaan vetää tiimejä, kantaa vastuuta, tarttua puhelimeen ja hoitaa asioita kuntoon yhteistyötahojen kanssa. Prosessissa luotettiin tuleviin ammattilaisiin, annettiin heille vastuuta ja valtaa päättää asioita. Nyt jokaisen CV:tä komistaa melkoinen määrä koulun ulkopuolelle tehtyjä asiakasprojekteja, jotka on alusta loppuun hoidettu itse. 

Kotipesässä aika-ajoin soi tunnari biisi

1 kommentti: