tiistai 24. helmikuuta 2015

Oppari

Huuh! Vihdoinkin oppari on kokonaisuudessaan ohi ja nyt voi vihdoinkin keskittyä työharjoitteluun ennen valmistumista. Tein opinnäytetyökseni fiilis-/mainoskuvaukset Hius&Kauneus Pääasemalle. Pääasemalla on siis parturi/kampaamo-, meikki- sekä ripsienpidennyspalvelut.
Kuvausjärjestelyt sisälsivät mm. ideointia, suunnittelua, miljöön rakentamista, palavereita, kameran ja valon säätelyä, Photoshoppia jne. Pinnasin Pinterestissä ideoita ja selasin mm. kaampaamoiden ja valokuvaajien kuvia. Kun muu ideointi oli tehty, oli vuorossa miljöön rakentaminen. Kuvaukset pidettiin koulussamme. Kuvissa tuli näkyä kolme sanaa: hauskuus, ennakkoluulottomuus ja ennenkaikkea tyylikkyys. Miljöönä toimi niinkin yksinkertainen juttu kuin mustat sekä valkoiset vaneriseinämät ja -lattiat.
Kuvauspäivänä tulin kouluun silloin kun tytöt menivät laitettaviksi kampaamolle. Itse siivoilin luokkaa ja laitoin kuvauspaikan valmiiksi (valot, seinämät, kameranjalustan, läppärin yms.). Laitoin musiikin soimaan, joka toisi rennomman fiiliksen. Seuraavaksi heijastin pinteresteni tykiltä kankaalle, josta mallien olisi helppo katsoa ideoita asentoihin ja ilmeisiin kuvaustilanteessa jos ideat loppuisi kesken. Kun he saapuivat alkoivat todella intensiivisiset kuvaukset. 3 tuntia=1400 kuvaa. Kuvauspäivä oli mahtava ja kaikille jäi hyvä fiilis !

Tästä tilannekuvasta näkee aika hyvin meiningin!


Tässä näkyy muutamia valmiita kuvia.










Tämän jälkeen karsin kuvista parhaat ja aloin muokata niitä Photoshop- ohjelmalla.


ennen

jälkeen




ennen
jälkeen


-Jutta VI12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti