sunnuntai 13. elokuuta 2017

Tervetuloa opiskelemaan =)


Alkupalaksi pientä muistilistaa:

Erikoisruokavaliot:
Ruokalan linjaston ruoka on tehty hyla-maitotuotteisiin ja jokainen saa syödä vapaasti kasvisruokaa. Mutta jos sinulla on jokin ruoka-allergia niin silloin sinun pitää käydä terveydenhoitaja Annika Inkivaara-Saareen luona selvittämässä asia, ennen kuin saat yksilöityä ruokaa ruokalasta.

Annika Inkivaara-Saareen (044-7723373) huone on toisessa kerroksessa.

Koulumatkatuki ja opintotuki asiat:
Opintosihteerimme Tanja Haltsonen (044-7704806) hoitaa koulumatkatukeen ja opintotukeen liittyvät asiat. Tanjan toimisto on alakerrassa.

Some ja opinnot:
Opinnoissa käytämme rutkasti erilaisia sosiaalisen median tarjoamia palveluja. Jokainen opiskelija perustaa itselleen Bloggerin blogin (Googlen tarjoama ilmainen palvelu) ja pitää koko opintojen ajan siinä julkista oppimispäiväkirjaa. Perusta siis jo oma blogi tiistaiksi 15.8.2017. Jos et jostain syystä saa blogia perustettua ammatillinen ohjaaja Sorja Väyrynen (044-7704751) auttaa sinua siinä.
Lisäksi käytämme Facebookin suljettua ryhmää ryhmänohjaukseen ja päivittäiseen tiedottamiseen.

HOKS ja yksilölliset polut:
Jokaiselle tehdään opintojen alussa HOKS eli Henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma. Tämän keskustelun aikana käydään läpi mitä osaamista sinulla jo on ja mitä ja miten sitä kartutetaan lisää. Näin jokaiselle oppijalle voi muodostua hyvinkin yksilöllinen opintopolku.

Työssäoppiminen:
Jokainen oppija hakee itse oman työssäoppimispaikkansa. Ennen paikan hakua asiasta keskustellaan yhdessä työssäoppimisen ohjaajan kanssa. Täältä löydät lisää ohjeita työssäoppimiseen.
Peruskoulupohjaisten ensimmäinen työssäoppimisjakso on 6.11 - 21.12.2017
Yo-pohjaisten työssäoppiminen alkaa: 23.10 ja päättyy 21.12.2017.
Työssäoppimisen ajankohdat voivat vaihdella sen mukaan millainen suunnitelma kullekin on tehty HOKS-keskustelussa.

Poissaolot:
Poissaoloista pitää ilmoittaa aina ryhmänohjaajalle Johanna Rintanen "jori" (044-7704724) ja päivän opettajalle

Wilma-tunnusten aktivointi:
Wilmamme etusivulta löydät ohjeet aktivointiin. Jatkossa tarvitset tunnusta päivittäin, joten pidähän hyvää huolta tunnuksestasi.

Tässä vielä pikalinkki ohjesivulle.

Retki Habitareen:
Lähdemme yhdessä bussilla Habitareen perjantaina 15.9.2017. Tutustu sitä ennen Habitaren tarjontaan tästä. Retkelle saa koululta eväät. Varaudu kuitenkin siihen, että reissusta voi aiheutua ylimääräisiä kuluja sinulle.

Hankittavaa:
- 60cm - 100cm metalliviivain
- Mittasuhdeviivain
- Lyijytäytekynä
- Kolmioviivain
- Muistitikku
- 2kpl kameran SD-muistikorttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti