keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Seikkailuja Itävallassa


Meidän visualisti kolmosten Katri on intohimoinen kuorolainen. Tänä syksynä paikallinen Diskantti kuoro teki esiintymismatkan Itävallan Wieniin. Komea kulttuurikaupunki huumasi upeilla maisemillaan, nähtävyyksiillään, liki kaksi kilometriä pitkällä Mariahilferstrasse ostoskadullaan ja kaupungin siisteydellä. Visualistien on hyvä avartaa maailmaansa matkailemalla, tutustumalla eri kulttuureihin ja seuraten elämän vilskettä ja vaikutteita muuallakin kuin kotikulmilla.


Katrin päällä on selvästikin Tally Weijl liikkeestä löydetty printtipaita. 

Tämän kuvan on kuvannut Katrin kuorokaveri Noora Sorola

Matkan ehdottomasti paras paikallinen herkku oli apfelstrudel eli omenastruudeli, jota tarjoiltiin herkullisen vaniljakastikkeen kera upeassa Cafe Rittersissä.  


Reissun ehdottomasti parhaat liikkeet olivat Orsay, Tally Weijl ja New Yorker. Näyteikkunoissa oli kutkuttavia elementtejä ja tavaratalojen portaat olivat mallinukkien vallassa asiakkaiden kulkiessa rullarappuja. Sea You koruliikkeen asiakaspalvelu oli päätähuimaavaa ja korujenihasteluhetki päättyi shampanjatarjoiluun.


Kuororeissun lomassa ehti myös ihastella upeita maisemia, opetella itävaltalaisen seurapiiritanssin askelkuviot ja tutustua 16-vuotiaana Itävallan keisarinnaksi tulleen Elisabetin eli Sisin upeaa linnaan. Ihanaa matkailua ja uusia elämyksiä, joista voi ammentaa ties mitä ihastuttavaa =) Kiitos Katri, että jaoit seikkailusi kanssamme =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti